Gospel Helsinki logomerkki

Liity kuoroon

Kutkuttaako laulaminen gospel-kuorossa?

Jos olet kiinnostunut kuorolaulusta, sinua sytyttää rytmimusiikki ja olet valmis heittäytymään kanssamme mitä erilaisimpiin esiintymistilanteisiin, Gospel Helsingissä sinulla on mahdollisuus löytää oma äänesi ja herättää sisäinen rytmisi. Kuoro on nuorten aikuisten ja aikuisten muodostama iloinen ja avarakatseinen yhteisö, johon on helppo liittyä. Kuorolaisena saat ammattimuusikoilta ohjausta musiikin eri osa-alueilla, pääset osaksi huipputapahtumia ja saat monikymmenpäisen ystäväjoukon.

Kuoron äänialat ovat sopraano, altto, tenori ja basso. Harjoittelemme keskiviikkoisin kello 18-20 Meilahden kirkolla. Jos kaipaat lisää haastetta, voit kuorolaisena pyrkiä Gospel Helsinki Ensemble:en. Gospel Helsinki Ensemble harjoittelee keskiviikkoisin Gospel Helsinki -kuoron jälkeen kello 20-21.

Laulajilta edellytetään sitoutumista kuoron toimintaan (harjoitukset, esiintymiset, leirit), halua kehittyä laulajana, hyvää rytmitajua ja englannin kielen taitoa sekä rohkeutta kokonaisvaltaiseen ilmaisuun.

Gospel Helsinki ottaa uusia laulajia joukkoonsa koelaulun kautta. Seuraava kuoron koelaulu on workshopin yhteydessä lauantaina 16.1.2021 kello 12-16:30. Lisäinfoa koelauluun ilmoittautumisesta tulossa syksyllä 2020. Workshop on maksuton eikä siihen tarvitse ennakkoilmoittautua.

  • kello 12-13:30 workshop
  • kello 14-16:30 koelaulut

Huom! Miesääniä otetaan kuoroon pitkin vuotta. Tiedustelut ja yhteydenotot nina.pakkanen@evl.fi

Jos olet kiinnostunut kuorostamme, niin tule ihmeessä kuulemaan meitä ja tutustumaan meihin konserteissamme. Ehkäpä tiemme vielä yhtyvät!

Gospelia Kaikille Mass Choir

Oletko aina halunnut laulaa rytmikästä gospelia? Gospelia Kaikille Mass Choir kokoaa nyt riveihinsä kaikki gospelista ja rytmistä innostuneet laulajat untuvikoista konkareihin. Gospel -lauluun, rytmiin ja liikkeeseen tutustutaan pilke silmäkulmassa.

Lue lisää ja lähde mukaan!
Gospel Helsinki
Jalavatie 6 b, 00270 Helsinki
050 387 7157
gospelhelsinki@gmail.com
Kaikki sivuston kuvat Tuomo Björksten, ellei kuvan yhteydessä toisin mainita.
Kirjaudu