Liity kuoroon

Kutkuttaako laulaminen gospelkuorossa?

Jos olet kiinnostunut kuorolaulusta, sinua sytyttää rytmimusiikki ja olet valmis heittäytymään kanssamme mitä erilaisimpiin esiintymistilanteisiin, Gospel Helsingissä sinulla on mahdollisuus löytää oma äänesi ja herättää sisäinen rytmisi. Kuoro on nuorten aikuisten ja aikuisten muodostama iloinen ja avarakatseinen yhteisö, johon on helppo liittyä. Kuorolaisena saat ammattimuusikoilta ohjausta musiikin eri osa-alueilla, pääset osaksi huipputapahtumia ja saat monikymmenpäisen ystäväjoukon.

Kuoron äänialat ovat sopraano, altto, tenori ja basso. Harjoittelemme keskiviikkoisin kello 18-20.30 Meilahden kirkolla.

Laulajilta edellytetään sitoutumista kuoron toimintaan (harjoitukset, esiintymiset, leirit), halua kehittyä laulajana, hyvää rytmitajua ja englannin kielen taitoa sekä rohkeutta kokonaisvaltaiseen ilmaisuun.

Gospel Helsinki ottaa uusia laulajia joukkoonsa koelaulun kautta. Vuonna 2016 meillä oli ilo ja kunnia saada joukkoihimme monen monta uutta laulajaa, emmekä tästä syystä järjestä avoimia koelauluja vuoden 2017 aikana. Huom! Miesääniä otetaan kuoroon pitkin vuotta. Yhteydenotot osoitteeseen kuoro@gospelhelsinki.fi.

Jos olet kiinnostunut kuorostamme, niin tule ihmeessä kuulemaan meitä ja tutustumaan meihin konserteissamme. Ehkäpä tiemme vielä yhtyvät!

 

kuoro-miehetkuoro-naiset