Liity kuoroon

Kutkuttaako laulaminen gospelkuorossa?

Jos olet kiinnostunut kuorolaulusta, sinua sytyttää rytmimusiikki ja olet valmis heittäytymään kanssamme mitä erilaisimpiin esiintymistilanteisiin, Gospel Helsingissä sinulla on mahdollisuus löytää oma äänesi ja herättää sisäinen rytmisi. Kuoro on nuorten aikuisten ja aikuisten muodostama iloinen ja avarakatseinen yhteisö, johon on helppo liittyä. Kuorolaisena saat ammattimuusikoilta ohjausta musiikin eri osa-alueilla, pääset osaksi huipputapahtumia ja saat monikymmenpäisen ystäväjoukon.

Kuoron äänialat ovat sopraano, altto, tenori ja basso. Harjoittelemme keskiviikkoisin kello 18-20.30 Meilahden kirkolla.

Laulajilta edellytetään sitoutumista kuoron toimintaan (harjoitukset, esiintymiset, leirit), halua kehittyä laulajana, hyvää rytmitajua ja englannin kielen taitoa sekä rohkeutta kokonaisvaltaiseen ilmaisuun.

Gospel Helsinki ottaa uusia laulajia joukkoonsa koelaulun kautta. Seuraava kuoron koelaulu on lauantaina 13.1.2018 kello 12-16 avoimen Workshopin yhteydessä Meilahden kirkossa, Pihlajatie 16. Avoimessu Workshopissa kello 12-14 opitaan koelaulussa käytettävä materiaali ja kello 14.15 starttaavat koelaulut. Avoimeen Workshopiin voi osallistua, vaikka ei jäisikään koelauluun. Koelaulu edellyttää Workshopiin osallistumista. Huom! Miesääniä otetaan kuoroon pitkin vuotta. Yhteydenotot osoitteeseen kuoro@gospelhelsinki.fi.

Jos olet kiinnostunut kuorostamme, niin tule ihmeessä kuulemaan meitä ja tutustumaan meihin konserteissamme. Ehkäpä tiemme vielä yhtyvät!

kuoro-miehet